Vacature

Warehouse
Voorman

📍Terneuzen 🕑 dagdienst 🎓 mbo-4 🗒 22 mei 2022

Ga jij leidinggeven aan ons Warehouse Team? En bouw je mee aan een goedlopend logistiek proces? Wij bieden je de ruimte om jouw ervaring en inzichten in te zetten.

Als Warehouse Voorman ontvang je verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden binnen een stabiel bedrijf.

Ik wil solliciteren
logo Elopak wit

Vacature

Warehouse Voorman

📍 Terneuzen
🕑 dagdienst
🎓 mbo-4
🗒 22 mei 2022

Ga jij leidinggeven aan ons Warehouse Team? En bouw je mee aan een goedlopend logistiek proces? Wij bieden je de ruimte om jouw ervaring en inzichten in te zetten.

Als Warehouse Voorman ontvang je verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden binnen een stabiel bedrijf.

Jij

Houd je van plannen en organiseren en ben je graag de spil in een proces? Samen met de Warehouse Coördinator ben je verantwoordelijk voor de hele Warehouse operatie. Jij geeft richting aan je team en bent de sparringpartner voor de Warehouse Manager.

Deze rol past bij jou als je graag op hoofdlijnen meedenkt over de afdeling, heldere en duidelijke afspraken maakt en mensgericht bent.

Jij

Houd je van plannen en organiseren en ben je graag de spil in een proces? Samen met de Warehouse Coördinator ben je verantwoordelijk voor de hele Warehouse operatie. Jij geeft richting aan je team en bent de sparringpartner voor de Warehouse Manager.

Deze rol past bij jou als je graag op hoofdlijnen meedenkt over de afdeling, heldere en duidelijke afspraken maakt en mensgericht bent.

Wat neem je mee?

 • Mbo-4 werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar ervaring met leidinggeven, bij voorkeur binnen een logistieke afdeling.
 • Je bent 36 uur per week beschikbaar.
 • Je spreekt en schrijft Engels, aangezien chauffeurs Engels spreken en sommige projectteams in het Engels overleggen.
 • Je bent communiceert helder en doelgericht. Als spil in het het logistieke proces krijg je veel vragen op je bord, waarbij het zaak is om kort en helder te communiceren.

Wat krijg je terug?

 • Salaris tussen de € 2.814 en € 3.666 op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot het kopen/ verkopen van 5 extra verlofdagen (o.b.v. 36 uur).
 • De mogelijkheid om functie gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen.
 • Je wordt ingewerkt door de Warehouse Coördinator die ons proces op zijn duimpje kent.
 • Vele extra's, zoals initiatieven vanuit het programma Duurzame Inzetbaarheid, korting op je sportabonnement en een actieve personeelsvereniging.
Ik wil solliciteren

Zonder jou ligt de fabriek stil

De Coating Plant aan de Osloweg maakt, door middel van extrusiecoating en laminatie, gecoat karton voor de drankenkartons van Elopak.

Het Warehouse op de Coating Plant op de Osloweg (voormalig Elocoat) is jouw werkterrein. Met je team van 7 heftruckers en een Warehouse Coördinator als directe collega, zorgen jullie dat halffabricaten zoals papier op een juiste manier binnenkomen, opgeslagen worden en na de coating op een veilige en verzorgde manier vervoerd worden naar de volgende bestemming.

Je werkt in dagdienst en wisselt met de Warehouse Coördinator tussen 2 shifts, van 7.30-15.12 uur en van 9.30-17.12 uur. Dat kan per week omgewisseld worden, of in overleg op een andere manier worden verdeeld.

In het Warehouse ben je heel zelfstandig en krijg je veel ruimte om initiatief te nemen.

— Jan, Warehouse Coördinator

Jouw rol

Leidinggeven

 • Van de 7 heftruckers die je aanstuurt, werken er 5 in de 5-ploegendienst en 2 in dagdienst. Door de dag heen spreek je hen en overleg je over het werk. Eens in de 6 weken vindt er een groot overleg plaats waarbij iedereen aanwezig is.
 • Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.
 • Jij kan situationeel leidinggeven en weet waar je voor staat en waar je heen wilt. Daarmee bied je duidelijkheid aan je collega’s.
 • Je stuurt aan op veilig werken, hygiëne en ons Elovation-verbeterprogramma.
 • Je registreert ziekteverzuim en volgt het op.

 

Logistieke processen coördineren

 • Je denkt mee over een efficiënt en goedlopend proces en neemt initiatief voor verbeteringen.
 • Je hebt contact met leveranciers, stuurt samples voor controle naar de afdeling Quality en haalt verschepingen in en uit in het systeem. Je werkt veel met chauffeurs die ons proces kennen. Toch sta je altijd op scherp: wordt de juiste grondstof in de silo’s gestort en wat is de kwaliteit van de producten die binnenkomen?
 • Je zorgt dat de voorraad in het magazijn op peil blijft. Daarvoor houd je nauw contact met afdeling Planning. In verband met verschillende type coatings, heb je voldoende halffabricaten in voorraad staan, zodat de productie volcontinu door kan gaan. Je zorgt voor voldoende voorraad, zonder dat het magazijn te vol staat.
 • Je bent een vraagbaak voor collega’s van andere afdelingen. Is een bepaald product nog op voorraad? Kan er een kwaliteitscontrole gedaan worden? Je bent dienstverlenend en denkt proactief mee.
 • Onder jouw leiding worden zowel het gecoat board als afvalstromen op de juiste manier gedistribueerd, gecontroleerd en geregistreerd.

 

Projecten initiëren

 • Het Warehouse is verantwoordelijk voor het rollend materieel van de Coating Plant. Het gaat om zo’n 15 heftrucks en rollenkarren. Moet er iets vervangen, aangeschaft of geleased worden? Jij zorgt voor de beste oplossing.
 • Door de tijd heen zijn er altijd projecten die je oppakt met andere afdelingen of de Warehouse Coördinator. Dit zijn vaak projecten voor ons Elovation-verbeterprogramma, maar kan ook een verbouwing zijn of de aanschaf van nieuw materieel.

Op kantoor werken we in dagdienst, maar dit is een 24-uursbedrijf. Daarom moet je goed contact houden met Planning over wat er gedraaid moet worden. We willen altijd voldoende voorraad hebben, zonder dat het Warehouse uit zijn voegen barst. Dat is de uitdaging.

— Jan, Warehouse Coördinator

Vind je plek bij Elopak.

Elopak is een internationale organisatie en levert verpakkingen voor zuivelproducten en vruchtensappen. Daarnaast zijn we leverancier van complete verpakkingssystemen zoals vulmachines, verpakkingsmaterialen en distributiesystemen. Bij Elopak in Terneuzen werken ruim 500 mensen.

De Coating Plant aan de Osloweg maakt, door middel van extrusiecoating en laminatie, gecoat karton voor de verpakkingen van Elopak. Bijna de helft van het gecoat board gaat naar de Converting Plant op de Haarmanweg. Het overige gedeelde gaat richting de haven om verscheept te worden naar andere plants. Op de Coating Plant werken ca. 110 medewerkers. 

Met 9 collega’s vorm je het Warehouse Team. Op de Coating Plant heerst een familiale sfeer en is er weinig verloop. Je collega's, de groei- en ontwikkelkansen en de betrokkenheid van Elopak als werkgever maken dat je je langere tijd thuis voelt.

Solliciteer direct

Houd jij de productie draaiend?

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Michal Sprenkels, Warehouse Manager:
06 – 13 13 86 99
michal.sprenkels@elopak.com

Binnen 5 werkdagen na je sollicitatie nemen we contact met je op.

Je kunt nog solliciteren tot en met 22 mei 2022.

Here to stay.

In een wereld die snel verandert zijn wij je stabiele basis.

Bij Elopak maken we kartonnen drankverpakkingen. Hoe de economie ook gaat: eten en drinken gaat door.

En duurzaamheid? Dat is bij Elopak geen leeg begrip, maar ons bestaansrecht.
Zo stellen we de toekomst van het bedrijf en de generaties na ons veilig.

Voeg daar loyale medewerkers, hechte teams en volop ontwikkelkansen aan toe en je bent ‘here to stay’.

Andere vacatures:

TPM Specialist

Meer over:

Werken bij Elopak