Operator Coating printplaten

Solliciteer

Operator Coating

printplaten

Operator Coating printplaten

IJzendijke

Oproepbasis

Ruim 75 collega's

>250 producten

Jij bent:

  • representatief;
  • flexibel;
  • direct inzetbaar;
  • nauwkeurig;
  • in het bezit van rijbewijs BE.

"Ik ben een echte puzzelaar en hou er bijvoorbeeld van om een proces efficiënter te maken door te automatiseren, digitaliseren en waar mogelijk ook te robotiseren. Heel interessant, er helemaal induiken totdat je de oplossing gevonden hebt."

- Patrick Rietsema, Software- en Test Engineer

Jouw missie

In samenwerking met Unitron heeft Rida Schadeherstel in IJzendijke een geautomatiseerde coatinglijn voor het coaten van printplaten. Om deze coatinglijn zo efficiënt mogelijk te laten draaien, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en kundige operator.

De volgende werkzaamheden maken deel uit van jouw takenpakket:

  • De productie zo efficiënt mogelijk laten verlopen.
  • Eventuele problemen zo snel mogelijk oplossen.
  • Beoordelen van afwijkingen van het productieproces en waar nodig verbeteringen uitvoeren.
  • Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden in het autoschadeherstel.

It’s all in the details

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van medische devices. Het is daarom van levensbelang dat onze leveringen van perfecte kwaliteit zijn.

Om die kwaliteit te waarborgen leggen wij alle data, testresultaten en verrichte handelingen continu vast in verschillende documenten. Zo verzekeren wij ons ervan dat medici en patiënten straks de beste apparatuur gebruiken. 

"Wat ik bij Unitron waardeer, is de flexibiliteit. Eerder stoppen, later beginnen of thuiswerken: het kan allemaal. Daardoor is mijn werk goed te combineren met mijn gezin. En ik heb fantastische collega’s. We werken veel samen en ook als je alleen aan iets werkt, is er regelmatig interactie met veel humor."

- Patrick Rietsema, Software- en Test Engineer

Van idee tot innovatie

Over Unitron

Wij geloven in een gezondheidszorg waar patiënten dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen en waar medici van hoogwaardige instrumenten gebruikmaken om de meest succesvolle behandeling te kunnen geven.   

Met meer dan 75 professionals werken we op 2 locaties aan high-end lifescience producten, van ontwerp tot realisatie. We ontwikkelen medische devices voor domeinen als anesthesie, oncologie en diagnostische beeldvorming. Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur en technieken.  

Onze ambitie is om te groeien. Met collega’s die óók twinkelende ogen krijgen van de nieuwste technische ontwikkelingen. En die, net als wij, staan te springen om hun probleemoplossend vermogen optimaal in te zetten voor een betere medische wereld. Bouw je mee? 

Solliciteer

Zorg jij ervoor dat de coatinglijn zo efficiënt mogelijk blijft draaien?

Laat dan hier je gegevens achter. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op om kennis te maken en te horen wat je ambities zijn. Hopelijk tot snel!

Liever eerst telefonisch of per mail contact?

Neem dan contact op met Rinko Dieleman:
0117 30 16 60 | hrm@rida.nl

Nieuwsgierig naar de andere rollen?

Overige vacatures

Mechanical Engineer
Home

Meer weten over Unitron?

www.unitron.nl