logo Elopak wit

Elopak in de media.

Weten wat de media over ons vertelt?
Je leest het hier.

logo Elopak wit

Elopak in de media.

Weten wat de media over ons vertelt?
Je leest het hier.

1 augustus 2022 - pzc.nl

Matthieu maakt impact met zijn werk: ‘Dat geeft veel voldoening’

Tijdens zijn studie liep Matthieu Ruijmbeek uit Hulst stage bij Elopak in Terneuzen. “Vlak voor ik daar aan de slag ging had ik geen idee wat dit bedrijf deed”, bekent hij. “Terwijl er een product wordt gemaakt dat iedereen kent.” Inmiddels werkt Matthieu alweer vier jaar voor Elopak als Production Engineer.

Lees het hele artikel hier!

4 juli 2022 - LinkedIn Elopak

'Dat is waar de Ride voor mij voor staat: gemis, hoop en steun.'


Frank Morcus reed mee met de Ride for the Roses. Hij vertelt wat zijn persoonlijke reden is om mee te doen en waarom hij hoopt dat veel collega's volgend jaar weer meerijden.

Lees hier het verhaal van Frank.

1 maart 2022 - Facebook Elopak

Ons project bestaat uit 3 bouwfasen: de uitbreiding van de fabriek, de High-Bay en de expeditie. Op dit moment werken we aan de gevel en het dak van de uitbreiding van de fabriek. Deze sluit inmiddels aan op de racking: een hele grote mijlpaal in het project! Bij de
High-Bay zullen we spoedig klaar zijn met de staalconstructie. Ook zijn we al begonnen met de gevelbeplating en we starten binnenkort met de dak beplating. Bij de expeditie gaan we de vloerstort uitvoeren waarna ook de staalconstructie kan starten.

Lees het hele artikel hier!

21 januari 2022 - PZC

'Magazijn Elopak wacht op verpakking'


Als een ijle verschijning van staal lijkt het nieuwe magazijn van Elopak zich te materialiseren aan de Nijverheidsstraat in Terneuzen.

Lees hier wat de PZC schrijft over ons High-Bay Warehouse.

20 januari 2022 - Facebook Elopak

Graag delen we dit mooie plaatje met jullie, want met trots kunnen we mededelen dat een deel van de racking de piek heeft bereikt!
Sinds afgelopen week staat de eerste rij van de racking namelijk op 𝟮𝟰 𝗺𝗲𝘁𝗲𝗿 🛠️!

Lees het hele artikel hier!

20 december 2021, Facebook Elopak:

We zijn aan het klimmen! Nu de vloer van het High-Bay Warehouse gestort en gevlinderd is konden de vakmensen van de Firma Kocher Regalbau beginnen met het plaatsen van de racking.

Onze collega Edwin Buijs zet naast zijn functie bij Elopak graag zijn mooie hobby van drone vliegen voor ons in. Zo heeft hij vorige week deze mooie beelden kunnen maken van de eerste rackingen die zijn geplaatst.

Het Hoogbouw Magazijn begint zijn eerste vormen aan te nemen! Wij bouwen nog even door 🛠️! 𝘁𝗼 𝗯𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗲𝗱!

Lees het hele artikel hier!

9 december 2021 - Facebook Elopak

Het 3e en laatste vloerdeel van de 1860m2 vloer van het High-Bay Warehouse is gestort! De vakmensen van de Firma Kocher Regealbau meteen beginnen met de voorbereidingen voor het plaatsen van de racking van het High-Bay Warehouse. Zo kun je op de foto's al de prefab van de racking spotten! We gaan de hoogte in en liggen dankzij onze bekwame partners dus nog steeds op schema💪. 

Lees het hele artikel hier!

1 december 2021, Girls Future:

Hoe gaaf! Onze eigen Maxine staat met een interview in de Girls Future!
Maxine is al sinds 2012 werkzaam bij Elopak en vertelt de volgende generatie meiden maar al te graag over waarom het zo leuk is om in de Techniek te werken.
🦾 

Lees het hele artikel
hier.

19 november 2021 - Facebook Elopak

"In stroomversnelling zijn de vakmensen van Cordeel Nederland bezig met de bouw van het Elopak High-Bay Warehouse. Dus tijd voor nog een nieuwe bouwupdate. Vorige week hebben we jullie al even warm gemaakt met een aantal foto's van de werkzaamheden. De palen zijn geslagen en gesneld, de funderingsbalken zijn aangebracht en het eerste vloerdeel is gestort. Ontzettend veel voortgang en dat moest op video vastgelegd worden!"

Lees het hele artikel hier.

17 november 2021, Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad:

"De medewerkers van Elopak geven aan dat ze trots zijn op het product waar ze aan werken. Het is natuurlijk geweldig om te zien dat de verpakkingen waar jij aan werkt overal in de supermarkt staan. Daarnaast biedt Elopak volop opleidingsmogelijkheden, waardoor jij de kans krijgt om door te groeien. Ook kun je jezelf verder ontwikkelen door op een andere afdeling of locatie te werken. Er is keus genoeg, want Elopak heeft alleen in Terneuzen al twee vestigingen met alles bij elkaar 35 verschillende afdelingen. En op welke afdeling je ook werkt, je bent altijd aan de slag in een schone, opgeruimde werkomgeving. Hier ben je beslist geen nummer, er heerst een open cultuur en er is altijd ruimte om jouw visie in te brengen.”

Lees het hele artikel hier.

oktober 2021, VV+:

De samenwerking tussen de lichtadviseur, -leverancier en klant verliep zeer goed. ‘Na een pilotproject in 2018 werd door Elopak de opdracht gegeven om de verlichting in alle hallen te vervangen. Direct bij het eerste gesprek zaten we al aan tafel met zowel Marko Wagenaar als met mensen van de werkvloer. Een duidelijk signaal dat Elopak maximaal waarde hecht aan de mening en ervaring van hun medewerkers. Het bedrijf vroeg ons ook om uitleg te geven over verlichting. Wat het effect is op het welzijn van mensen, welke gevolgen dit heeft voor de kwaliteit van de werkzaamheden en de veiligheid tijdens het uitvoeren ervan. Hierdoor betrek je mensen en creëer je draagvlak voor de veranderingen. Dat het bedrijf een HSE-medewerker in het project betrok, geeft eveneens aan hoe groot de zorg is voor het welzijn van de medewerkers.’

Lees het hele artikel hier.

25 augustus 2021, PZC:

"Elopak heeft behoefte aan efficiëntere, kwalitatief betere opslagcapaciteit. Straks kan het bedrijf 480 miljoen verpakkingen opslaan. Opslag gebeurt nu nog op verschillende locaties. Met de komst van het hoogbouwmagazijn wordt straks alles op één plek opgeslagen."

Lees het hele artikel
hier.

14 september 2018, PZC:

"Terneuzen is booming, als het Noorse Elopak besluit de eerste fabriek voor kartonnen drankverpakkingen buiten Scandinavië in de Zeeuws-Vlaamse havenstad te vestigen. Frankrijk was ook in beeld. ,,Maar", vertelt Elopak-topman Arne Sunde jr. in 1968, ,,Nederland is economisch stabieler en Nederlanders zijn sportiever."

Lees het hele artikel hier.

Ben je nieuwsgierig naar wat er internationaal speelt?

Lees het allemaal op elopak.com/news

Terug naar de vacatures