logo Elopak wit

Werken bij Elopak

Here to stay.

In een wereld die snel verandert zijn wij je stabiele basis.

Bij Elopak maken we kartonnen drankverpakkingen. Hoe de economie ook draait: eten en drinken gaat door.

En duurzaamheid? Dat is bij Elopak geen leeg begrip, maar ons bestaansrecht. Zo stellen we de toekomst van het bedrijf en de generaties na ons veilig.

Voeg daar loyale medewerkers, hechte teams en volop ontwikkelkansen aan toe en je bent ‘here to stay’.

logo Elopak wit

Here to stay.

In een wereld die snel verandert zijn wij je stabiele basis.

Bij Elopak maken we kartonnen drankverpakkingen. Hoe de economie ook draait: eten en drinken gaat door.

En duurzaamheid? Dat is bij Elopak geen leeg begrip, maar ons bestaansrecht. Zo stellen we de toekomst van het bedrijf en de generaties na ons veilig.

Voeg daar loyale medewerkers, hechte teams en volop ontwikkelkansen aan toe en je bent ‘here to stay’.

Vind je plek bij Elopak.

Openstaande vacatures:

Mechanical Technician (dagdienst)

Dit zeggen je collega's:

"Het maakt niet uit welke functie je hebt. Er word naar je geluisterd en je wordt serieus genomen"

- Edgar
Schoonmaker

"Als je ambitie hebt, kun je ver komen bij Elopak. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing"

- Joost
Teamleader sealing

"Ik kwam bij Elopak in een warm bad terecht. Door in het diepe gegooid te worden met de juiste begeleiding, leer ik snel."

- Juha
Storingsmonteur

Lees de verhalen van je collega's

In de media

Weten wat er speelt? Je leest het hier 👇

Samen beter

Kansen pakken

Slim samenwerken

Samen beter

We vergelijken teamwork graag met teamsport. In een team draait het niet om een one-man-show. We bundelen onze krachten om het proces nog beter, efficiënter en duurzamer te maken. Problemen lossen we samen op, want we zijn als team verantwoordelijk voor het beste resultaat.

De beste plannen worden gemaakt door samen te werken met andere afdelingen. Met collega’s die anders zijn dan jij. Zo bouw je gezamenlijk aan nieuwe kennis en inzichten. Teamwork is afstemmen, schaven aan elkaar. Je houdt jezelf en je collega’s scherp door feedback te geven en te ontvangen.

En soms dondert het weleens. Want we zeggen waar het op staat. En of dat nu tegen de directeur, chauffeur of monteur is, dat maakt niet uit. We weten graag waar we aan toe zijn. En als we het kwijt zijn is de lucht geklaard.

Want in Terneuzen willen we allemaal hetzelfde: De nummer één plant van Elopak blijven.

Kansen pakken

We praten niet zo graag over werknemers. Liever over mensen. Bij wie werk een onderdeel is van het leven. Wanneer jij in evenwicht bent en het goed gaat met jou, ben je ook op je werk de beste versie van jezelf. Daarom geven we vertrouwen, vieren we samen de mooie gebeurtenissen en zijn we er voor je als het wat minder gaat.

Elopak is een wereldspeler. Op vakantie in het buitenland checken we meteen of onze pakken in de koeling staan van de lokale super. Elopak is actief in 40 landen en heeft klanten in meer dan 80 landen. In Terneuzen werken ruim 600 medewerkers in 35 teams. Je werkt samen met collega’s uit andere teams en krijgt veel vrijheid en de kans om je breed te ontwikkelen. Door te proberen en te leren van je fouten.

Bij Elopak kun je jezelf zijn, net als je collega’s. Ons ploegensysteem en de flexibele werktijden op kantoor geven jou de ruimte voor een gezonde werk-privébalans.

Slim samenwerken

Bijna 5 miljard drankenverpakkingen gaan jaarlijks in Terneuzen de deur uit. En daar zijn we trots op. Maar we streven altijd naar groei. In aantallen, kwaliteit en duurzaamheid, binnen een veilige werkomgeving. Dat vraagt om medewerkers die geen aansporing nodig hebben om harder te lopen voor de klant. Want je wilt winnen. We werken niet harder, maar slimmer.

Soms ziet je dienst er compleet anders uit dan je dacht toen je binnenkwam. Je planning wordt omgegooid en de druk om te presteren is hoog. Daar word jij juist scherp van. De adrenaline van het oplossen van een probleem, de tijdsdruk en druk vanuit de planning, geven je energie. En zorgen dat je met je collega’s topprestaties levert.

 Om onze processen nog efficiënter te maken, werken we steeds meer planmatig. We verwachten van jou dat je verbeteropties ziet op jouw afdeling, of hoe we de standaarden en regels kunnen optimaliseren. De verbeterplannen die je met je collega’s maakt, voer je stap voor stap uit. Zo blijven we de beste.

Onze missie: elke dag duurzamer.

We laten een onaangetaste wereld achter.

We maken bewuste keuzes voor de toekomst. Door te vragen: Wat is de impact op onze medewerkers, het klimaat, de leefbaarheid in de regio?

Als stabiele werkgever creëren we een veilige en respectvolle werkomgeving, waar je jezelf kunt zijn en mag leren van je fouten. Om gezond te blijven bieden we vitaliteitsprogramma’s en krijg je korting op je sportabonnement.

Onze drankenkartons hebben de laagste CO2-voetafdruk onder vloeibare voedselverpakkingen. Doordat we hernieuwbare en gerecyclede materialen gebruiken, werk je elke dag mee aan een duurzame toekomst.

Stage & BBL

Hé scholier! Hallo student!
Zoek je een stage in Zeeland op mbo-, hbo- of wo- niveau? Vind je plek bij Elopak in Terneuzen.

Trek je koelkast maar eens open en pak er een pak yoghurt of melk uit. Grote kans dat ‘ie uit Terneuzen komt. Bij Elopak maken we namelijk kartonnen drankverpakkingen. Bijna 5 miljard per jaar.

Stage lopen bij Elopak betekent: Werken in een internationale omgeving in Zeeland. Leer van 600 collega’s op 35 afdelingen en in wel 164 verschillende functies.

Wist je dat:

🏆  Terneuzen de best draaiende plant is van Elopak wereldwijd? En daarom nieuwe initiatieven en pilots vaak in Terneuzen worden getest?

🤖  We werken met geavanceerde en innovatieve machines, installaties en robots?

👷🏻‍♀️  We een volautomatisch hoogbouwmagazijn aan het bouwen zijn?

🤩 Onze medewerkers Elopak beoordelen met gemiddeld een 8,3?

🎓  Er al veel stagiair(e)s op een later moment bij ons in dienst zijn gekomen?

💰 Je een stagevergoeding van € 421 én tunnel- en reiskostenvergoeding krijgt? Nee, niet als je de tunnel niet doorgaat 😉

Ervaring opdoen bij Elopak

We bieden stages aan op mbo 3/4-, hbo- en wo-niveau. Omdat we veel verschillende afdelingen en functies hebben, is er veel mogelijk.

Bijvoorbeeld stages op het gebied van:

  • Logistiek / Supply chain
  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Technische bedrijfskunde
  • HR Communicatie
  • Commerciële economie / IBL
  • Veiligheidskunde
  • IT / Automatisering

Dus, zoek je een stage- of BBL-plaats?
Reageer direct!

Kom jij ervaring opdoen bij Elopak?
Laat hier je gegevens achter.

Binnen 2 weken na je reactie nemen we contact met je op.

Heb je nog vragen?

App, mail of bel dan naar:

Wesley Mieras (HR Officer Osloweg)
wesley.mieras@elopak.com
06 23 95 51 90

Veli Eryürük (HR Officer Haarmanweg)
veli.eryuruk@elopak.com
06 28 88 88 16